Korona-tiedote

Kannamme Fysiassa omalta osaltamme vastuun korona-tilanteesta. Tässä ohjeistus, jonka toivomme teidän lukevan ja huomioivan ennen kuin varaatte aikaa tai olette saapumassa jo varatulle ajalle.

Emme ota vastaan tai muutenkaan tiloihimme lievistäkään flunssan tai muun tarttuvan taudin oireista kärsiviä asiakkaita/ saattajia/ omaisia. Sama pätee yrittäjiimme, sairaana olemme kotona. Meillä asioi paljon riskiryhmiin kuuluvia ihmisiä, joille minkä tahansa kausiflunssan tartunta voi olla kohtalokas. Jos sairastut, ota yhteyttä sinua palvelevaan yrittäjään lyhyelläkin varoitusajalla. Emme ota tällä hetkellä vastaan yli 70-vuotiaita asiakkaita Suomen hallituksen tekemän linjauksen vuoksi. Emme ota vastaan asiakkaita, jotka ovat saapuneet ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana ennen varattua aikaa. Huolehdimme riittävästä puhtaudesta yleisissä tiloissamme päivittäin sekä jokaisen asiakkaan jälkeen omissa vastaanottotiloissamme, kuten normaalisti.

Toimin itse lähes päivittäin apuna riskiryhmään kuuluville läheisilleni ja sen vuoksi toivon, että huomioit hierontaan tullessasi myös perheenjäsentesi terveydentilan. Mikäli perheessäsi on flunssan tai muun tarttuvan taudin oireita, pyydän sinua perumaan varauksesi myös siinä tapauksessa lyhyelläkin varoitusajalla. Kiitos!

Terveenä olet enemmän kuin tervetullut meille, sekä minä että koko Fysian tiimi kiitämme yhteistyöstä!